Vegetarianismul sau veganismul sunt curente care au prins printre vedetele de la Hollywood. Fie că au aderat la ele din dragostea pentru animale, fie din motive de sănătate, multe celebrități au renunțat la consumul de carne.

Unele staruri au ales să fie vegane sau vegetariene încă din copilărie, în timp ce altele au descoperit beneficiile acestui stil de viață la maturitate. Iată care sunt cele mai cunoscute vedete feminine care au renunțat la consumul de carne și alte produse animale.

Kate Winslet

Actrița nu numai că este vegetariană, dar este si un militant activ al PETA, de mai mulți ani. De-a lungul timpului, ea a și realizat videoclipuri în care promova boicotarea restaurantelor care servesc foe gras, un produs facut din ficat de rață sau de gâscă.

Natalie Portman

Pe lângă faptul că este vegetariană, Natalie a produs și un film documentar, numit Eating Animals, care ridică semne de întrebare despre oamenii care cresc animale pentru hrană. Când a fost întrebată recent ce a inspirat-o să devină activistă, a spus că este vorba despre grija pentru mediul înconjurator și sănătate.

Miley Cyrus

Cântăreața a hotărât să renunțe la consumul de produse de origine animală  în 2014, după moartea câinelui ei, Floyd. Cyrus este una dintre vedetele cele mai deschise atunci când este vorba despre promovarea veganismului.

Ariana Grande

Starul pop a încetat să mănânce carne încă din copilărie, pentru că, spune ea, iubește animalele mai mult decât oamenii. Ea crede că o dietă bazată exclusiv pe produse vegetale poate extinde durata de viață și poate face oamenii mai fericiți.

Madonna

Madonna se menține tânără făcând exerciții în mod regulat și ținând o dieta strictă, vegană macrobiotică.

Lasă un comentariu