Fie că este vorba de o cerere în căsătorie, o ședință foto pentru nuntă sau pentru petrecerea lunii de miere, atunci aceste 20 de destinații te vor inspira. Specialiștii în turism au realizat un sondaj la care au participat 2000 de respondenți, fiind alese cele mai romantice destinații de vacanță. În realizarea clasamentului s-a ţinut cont de factori precum peisaje, cazare, climă, restaurante de lux şi locuri pe care îndrăgostiţii le pot explora, potrivit The Daily Mail. 

Parisul, cunoscut ca oraşul iubirii, este preferat de tinerii căsătoriţi pentru Turnul Eiffel. Pe lângă faptul că aici se fac cele mai frumoase fotografii de nuntă, este şi unul dintre cele mai cunoscute locuri pentru o cerere în căsătorie.

Santorini, destinaţia care ocupă locul secund în clasament, este cunoscut pentru plajele sale idilice, pentru clădirile de un albastru splendid şi pentru unicitatea apusului. Trei elemente care pot contribui la realizarea celor mai frumoase poze de nuntă. Locul este unul excepţional şi pentru petrecerea lunii de miere.

Topul celor mai romantice 20 de locuri din lume

1. Paris, Franţa

2. Santorini, Grecia

3. Veneţia, Italia

4. Coasta Amalfi, Italia

5. Maui, Hawaii, SUA

6. Bruges, Belgia

7. Bora Bora, Tahiti, Polinezia franceză

8. Kirkjufell, Islanda

9. Insula Cerf, Seychelles

10. Insulele Gili, Bali, Indonezia

11. St Petersburg, Rusia

12. Agra şi Taj Mahal, India

13. Stâncile din Moher, County Clare, Irlanda

14. Amsterdam, Olanda

15. Insulele Galapagos, Ecuador

16. Insulele Whitsunday, Queensland, Australia

17. Big Sur, California, SUA

18. San Francisco, SUA

19. Fuji Five Lakes, Japonia

20. Zanzibar, Tanzani

Lasă un comentariu