Cel mai mare producător de cosmetice din Republica Moldova ,,Viorica-Cosmetic” organizează mâine, 28 noiembrie, evenimentul – DIVA (Digital Influencer Viorica Awards). 

Evenimentul, va avea loc în Salonul auto Land Rover Jaguar, și are drept scop aducerea în vizor a celor mai influente femei din blogosfera autohtonă.

În cadrul evenimentului vor participa blogherițe din mediul online, care au o influență deosebită în spațiul digital și în diverse sfere sociale.

Pentru al doilea an consecutiv, compania ,,Viorica- Cosmetic”, ajută subscriberii să determine care dintre idolii lor a ajuns la un nou nivel și să decerneze cele mai remarcabile personalități din spațiul online printr-un  vot echitabil.

În cadrul evenimentului vor fi premiați cinci participanți care au acumulat cel mai mare număr de voturi din partea publicului, la următoarele categorii: Best Young Mommy Blogger, Best Lifestyle Blogger, Best Food or Sport Blogger,  Best Positive Blogger, Best Business and Motivation Blogger.

Evenimentul va fi culminat de un show Black&White și de invitații speciali Sun Stroke Project.

Spre sfârșit vor fi decernate nominațiile: Best Comedy Project, Best Business and Motivation Project și DIVA 2019.

Amintim că, DIVA (Digital Influencer Viorica Awards) este un eveniment organizat la a doua ediție, de către „Viorica Cosmetic” și are drept scop aducerea în vizor a celor mai influente femei din blogosfera moldovenească.

Pentru a vota favoritul tău, accesează http://diva2019.viorica.md/

Lasă un comentariu