Odată ce se apropie Crăciunul, am decis să aflăm cum plănuiesc influencerii de la noi să îl sărbătorească.

Tatiana: De Crăciun mama mea își sărbătorește ziua de naștere, din acest motiv o să plecăm în vreun local confortabil și plăcut. De obicei, conform tradiției, zburăm undeva, însă locația va rămâne un secret și o surpriză pentru ceilalți. De asemenea, celor dragi le pregătesc cadouri creative și neobișnuite ținând cont de preferințele acestora.
Instagram: @ktaniak


Nicoleta Adam: Ca de fiecare dată, Crăciunul îl voi sărbători în sânul familiei. O să pregătesc celor dragi ceva simbolic și drăguț dar și produse cosmetice.
Instagram: @nicoleta_adamDoina Stratan: Cel mai probabil ca în ziua Crăciunului o să mergem cu familia la bunici la Călărași. Pentru că, recent am născut-o pe Alisa și încă nu am reușit să sărbătorim Crăciunul împreună cu toți.
Instagram: @doinastratanDorina Terenti: O să sărbătoresc Crăciunul în familie, alături de cei dragi . Vom face o masă mare și o să gătim bucate moldovenești.
Instagram: @dorinaterenti
Liubov Ojog: Am decis să plecăm cu familia undeva în munți. Dat fiind faptul că, pe parcursul anului petrec foarte mult timp la lucru, iar Crăciunul este un prilej bun de a fi alături de ei.
Instagram: @liubovi.ojog

Olga Manciu: Anul acesta o să sărbătoresc Crăciunul și sărbătorile de iarnă în jurul copiilor mei. O să le dedic lor tot timpul, pentru că a fost un an foarte încărcat în care eram acasă doar duminica, din acest motiv, voi încerca să profit de timpul petrecut alături de ei.
Instagram: @olga_manciuKaty Black: Sărbătorim Crăciunul în familie, acasă. Avem frumoasa tradiție de a pregăti împreună în noaptea de Crăciun bucate din miel, în timp ce fiecare povestește cum a petrecut anul.
Instagram: @katyblack_official
Maggy: Anul acesta o să sărbătorim Crăciunul în trei, în orașul Lvov din Ucraina. Este un oraș în care ne întoarcem pentru a doua oară, fiindcă prima dată am plecat acolo când eram însărcinată. În acest an, vom sărbători fără părinți și prieteni, doar cu familia noastră.
Instagram: @maggy.platon


Irina Kovalsky: O să sărbăresc Crăciunul alături de familie, dar încă nu ne-am decis exact unde. Legat de cadouri, cumpăr ceea ce îmi iese în cale și îmi este pe plac. De asemenea, împreună cu toți împodobim bradul și îl așteptăm pe Moș Crăciun.
Instagram: @irina_kovalsky_lume
SunStroke Project: Ne pregătim de sărbători muncind din greu la noile cântece. Totuși, sperăm ca în viitorul apropiat să ajungem și la tematica cadourilor pentru cei dragi. Tradițional, întâlnim sărbătorile lucrând.
Instagram: @sunstrokeprojectArapan Daniela: De Crăciun, îmi propun să merg într-o vacanță la munte, pe care am planificat-o încă de anul trecut. Plănuiesc să sărbătoresc cu prietenii și familia. De asemenea, îmi place să pregătesc cadouri din suflet, cu multă dragoste și niciodată nu pun valoare pe prețul acestora.
Instagram: @arapandaniela

Lasă un comentariu