Peste 40 de tineri curajoși, creativi și plini de entuziasm au devenit parte a echipei Moldovan Design Week. Au avut grijă ca vizitatorii să vadă expoziția, au ajutat la momentele tehnice și, pe lângă asta, s-au bucurat de atmosfera festivalului. Echipa organizatorică a selectat 5 dintre voluntarii MDW care au fost activi și, continuând tradiția primei ediții, îi premiază pentru loialitate.

Primii trei vor avea ocazia să împrumute din experiența Romanian Design Week, MDW îi premiază cu câte un city break la București, în perioada festivalului RDW pe Secher LeonidPavlic Irina și Ghinchevici Gabriela. Cel de-al patrulea voluntar care s-a remarcat este Bostan Dorel, acesta va beneficia de un curs de design interior la DCC School. Lista se încheie cu Luchianțeva Nina Corina, care va avea ocazia să interacționeze direct cu domeniul designului și arhitecturii prin intermediu unui intership la AB + Partners.

Unul dintre cele mai cunoscute avantaje ale voluntariatului este impactul pe care il produce asupra comunității. Voluntarii neplătiți sunt „lipiciul” care țin unită o comunitate.Pe lângă asta, multă lume nu realizează că munca neplătită este ca o sabie cu două tăișuri, dar în sensul bun al cuvântului, o situație de tip win-win: câștigă și cauza, şi oamenii care contribuie la realizarea ei.

De asemenea, unul dintre cele mai bune moduri de a-ți face noi prieteni este voluntariatul: intri în contact cu oameni noi, care au inițiativă, valori  și spirit civic(altfel n-ar face voluntariat) și interese comune cu ale tale( luptați pentru aceeași cauză). Munca în echipă vă va uni cu siguranţă!

Lasă un comentariu