Jean-Paul Gaultier, unul dintre cei mai importanţi creatori care activează în industria de modă franceză, prezintă spectacolul biografic „Fashion Freak Show”.

Fashion Freak Show FOTO http://living.corriere.it

„Fashion Freak Show” surprinde momente care ţin de primele schiţe realizate de Gaultier în copilărie dar şi secvenţe legate de scena haute couture pariziană, anunţă Reuters. Timp de două ore, actori, dansatori şi alte tipuri de artişti redau momente din cei aproape 50 de ani petrecuţi de Gaultier în lumea modei.

Montarea este atât spectacol de revistă cât şi prezentare de modă, incluzând cele mai recente creaţii semnate de Gaultier. Pe scenă sunt prezentate şi lucrările mai vechi ale creatorului francez, inclusiv aluzii la aspectul marinăresc al tricourilor pe care le purta acesta cândva ca şi celebrul sutien purtat de Madonna în timpul turneului „Blonde Ambition”, din anii ’90. Întrebat pe cine şi-ar dori să îmbrace, francezul a răspuns fără să ezite: „Pe regina Elizabeth, desigur, dar ştiu că e imposibil…

De fapt cred că e vorba despre oamenii cărora le place ce fac. Pe ei îmi place să îi îmbrac”. „Fashion Freak Show” a început pe 23 iulie şi rămâne la Southbank Centre din Londra până pe 2 august. Jean-Paul Gaultier, unul dintre cei mai importanţi creatori care activează în industria de modă franceză, a deschis afacerea care îi poartă numele la începutul anilor 1980.

Sursa

Lasă un comentariu