De astăzi putem să mergem la încă un local din capitală care își uimește vizitatorii cu bucate vegane.
„GO Fresh” este noua destinație ce neapărat trebuie vizitată de toți iubitorii de mâncare sănătoasă.


Bucatele pe care le putem găsi în meniu nu se prepară pe aragaz și sunt bazate pe ingrediente naturale, în special legume crudee, cereale, seminte și nuci.

Pare greu de crezut, dar această gustoșenie nu conține pic de zahăr, unt sau alte produse de origine animală și nici nu a fost nevoie de cuptor pentru a fi pregătită. Asta ar fi și definiția alimentației raw vegane – mâncare vegetală pregătită fără foc.

Noul local arată foarte stilat, iar atenția la detalii nu are cum să nu bucure vizitatorii săi. Ținem să menționăm și personalul plăcut care este dispus amabil să vă răspundă la toate întrebările.

Conceptul dar și ideea de a deschide un nou local vegan îi aparține tinerii Caracuian Irina care este adepta unui mod sănătos de viață. Deschiderea propriului local cu bucate vegane a fost un vis care prin efort și muncă a devenit deja o realitate.

La evenimentul de deschidere au fost prezenți cei mai apropiați prieteni ai Irinei, dar și persoane publice care susțin ideea de a promova tot ce este eco și sănătos.

Oaspeții au fost răsfățați cu adevărate delicii culinare realizate în cele mai bune tradiții vegane.

Dacă doriți să încercați ceva nou din punct de vedere gastronomic, atunci nu ezitați să vizitați noul local care se află chiar în centrul orașului, mai aexact la adresa Vlaicu Pîrcălab, 70.

Lasă un comentariu