Nobil Event

Cine suntem?  

NobilEvent este echipa care-ți poate face evenimentul memorabil și la cel mai înalt nivel. Suntem prezenți pe piața din Republica Moldova de 5 ani și ne plasăm ca una dintre cele mai bune companii în dotarea evenimentelor cu lumini și fum greu. Activăm în acest domeniu, fiindcă ne place să contribuim la prosperitatea unei petreceri de neuitat. Iar satisfacerea și încrederea clienților noștri este un scop bine definit de noi.

Oamenii apelează anume la serviciile noastre, deoarece suntem îndrăgostiți de frumos și zi de zi contribuim la crearea unei ambianțe agreabile. Calitatea și experiența sunt două noțiuni care ne definesc cu desăvârșire. Am făcut fericiți sute de tineri îndrăgostiți, care au ales să-și petreacă viața împreună. Știm cât este de importantă această zi pentru voi, de aceea încredințați-ne toate grijile nouă și savurați din plin clipa.

Un eveniment bun depinde de prestatori profesioniști, iar NobilEvent este unul dintre ei.

Echipamentul de care dispunem: capuri rotative Moving Head 90W/230WLed Spot 90/230W ,SlimPar 8X12W pentru ringul de dans.

Mașini de fum greu de ultima generație pe bază de gheața carbonică și mașini de fum ceață (Ferma)cu Axa de până la 5m și lățimea de 4.5m-6m.

Galerie Foto

Contacte

068283200
victormardari92@gmail.com

Recenzii

0,0 rating
0 din 5 stele (bazat pe 0 recenzii)
Excelent0%
Foarte bine0%
Medie0%
Slab0%
Teribil0%

Lasă o recenzie