Sens Music

”Atragem publicul, captăm atenția și obținem rezultate cu impact”

Cine suntem?

Sens Music este o companie full service în domeniul managementului artistic și al organizării evenimentelor. Sens Music a fost fondat în anul 2004 de către producătorul Vlad Costandoi și este singura companie de profil din Republica Moldova care are birouri în România și Ucraina.

Ce facem?

Event Management – avem o vastă experiență în organizarea evenimentelor. Concertul Scorpions la Chişinău, Music Festival “Gustar”, festivalul “Familia” – sunt doar câteva dintre evenimentele organizate de Sens Music.

Music Management – descoperim, lansăm, creștem și promovăm artiști atât pe piața din Republica Moldova cât și peste hotare.

Booking –  oferim servicii de booking pe tot spaţiul CSI pentru proiectele: Morandi, Smiley, Shaka Muv, Sasha Lopez şi Deepside Deejays.

Rent – dispunem de un număr larg de echipamente tehnice pe care le oferim în chirie pentru diverse evenimente (concerte, festivaluri etc.)

Publishing – departamentului de pubilishing activează din anul 2009 și e responsabil de monitorizarea eficientă a catalogului pieselor, dar si de promovarea produselor muzicale atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și în afara țării.

Galerie Foto

Contacte

Strada București 68, of.708
+373 022 233 898

Recenzii

0,0 rating
0 din 5 stele (bazat pe 0 recenzii)
Excelent0%
Foarte bine0%
Medie0%
Slab0%
Teribil0%

Lasă o recenzie