Gala Emmy Awards din acest an se va desfăşura fără gazdă, după ce ediţia din 2018 a înregistrat o scădere a audienţei, relatează DPA.
Imagini pentru emmy
Preşedintele Fox Entertainment, Charlie Collier, a confirmat miercuri, că în acest an Gala premiilor Emmy, programată pentru luna septembrie, nu va avea gazdă, informează Agerpres.

Lipsa unei gazde va permite mai mult timp pentru prezentarea lotului generos de producţii de televiziune aflate în competiţia din acest an. Printre acestea se numără seriile HBO ”Game of Thrones” şi ”Veep”, dar şi ”Fleabag” al Amazon şi ”The Big Bang Theory”, o producţie CBS, potrivit președintelui Fox Entertainment. ”O gazdă şi un număr de deschidere înseamnă 15 minute pe care nu le poţi folosi pentru a prezenta producţiile”, a explicat Collier. ”În acest an vom merge fără gazdă şi cred că acest lucru ne va oferi mai mult timp pentru a onora producţiile, a adăugat el. ”Va exista divertisment, va exista un număr de deschidere”, a menţionat el, adăugând că producătorii lucrează în prezent la program. ”Îmi place faptul că producătorii abordează atât de atent aceste opţiuni. Vor fi multe surprize şi va fi distractiv”, a completat Charlie Collier. Collier a recunoscut că producătorii au luat în considerare modul în care s-a desfăşurat anul acesta gala de decernare a Oscarurilor, fără gazdă. În februarie, gala de decernare a premiilor Oscar, cea mai urmărită ceremonie organizată la Hollywood, s-a derulat fără prezentator principal pentru prima dată în ultimii 30 de ani, după retragerea actorului Kevin Hart. Premiile Emmy vor fi înmânate în cadrul unei ceremonii care se va desfăşura la Los Angeles pe 22 septembrie.

Lasă un comentariu