Irina Rimes a decis să nu se mai ascundă și să spună lucrurilor pe nume. Artista și-a asumat faptul că are o relație, iar acum le-a arătat tuturor cine este iubitul său. 

Irina Rimes a postat pe conturile de socializare prima fotografie în care i se vede chipul iubitului său, după ce, în decembrie anul trecut, aceasta a mai avut o încercare timidă în acest sens. Atunci, jurata de la Vocea României a postat o fotografie pe Instagram Story în care se săruta cu iubitul său în fața unui brad împodobit de Craciun, însă a folosit un emoticon pentru a-i ascunde fața iubitului său. 

Cu ocazia sărbătoririi Crăciunului pe stil vechi, artista a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care zâmbește fericită în brațele noului său iubit. Deocamdată nu se știe cine este partenerul artistei, însă aceasta i-a urat La mulți ani cu ocazia Sfântului Ion. 

Irina Rimes a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce în noaptea de Revelion a ajuns de urgență la spital cu hemoragie internă și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Artista a recunoscut că a avut o problemă de natură ginecologică, însă nu a spus exact despre ce este vorba.

Sursă foto: Instagram, Facebook 

Lasă un comentariu