Într-un interviu acordat Vanity Fair pentru ediția specială 2020 Hollywood, starul în vârstă de 50 de ani a dezvăluit care este rolul pe care regretă că nu l-a acceptat în urmă cu 18 ani.

Este vorba de rolul din pelicula Unfaithful.
,,Trebuia să știu că Adrian Lyne ( regizorul filmului Unfaithful ) va face un lucru extraordinar, însă nu am făcut-o”, a declarat Lopez. Deși nu a acceptat acel rol, actrița se poate lăuda cu multe alte pelicule de succes, iar cea mai recentă interpretare a sa, cea din ,,Hustlers”, i-a adus și o nominalizare la Premiile Globul de Aur 2020. În plus, cântăreața va susține alături de Shakira un recital în pauza de la Super Bowl, lucru despre care a declarat în nenumărate rânduri că este foarte mândră și onorată.

Mai există încă un lucru pe care Jennifer Lopez și-l dorește. „Dacă vorbim despre carieră, cred că pot spune că îmi doresc să regizez un film. Însă, dacă te referi la lucrul care se află pe lista mea de dorințe, trebuie să spun că mi-ar plăcea să locuiesc oriunde altundeva decât în Statele Unite, într-un orășel din Italia sau în cealaltă parte a lumii, în Bali. Să duc o viață mai simplă, organică, unde să merg cu bicicleta, să mă duc să cumpăr pâine, să o pun în coș, apoi să merg acasă, să pun dulceață pe ea, să o mănânc și să pictez. Am astfel de fantezii”.

Sursa: elle.ro

Lasă un comentariu