Cântăreaţa, actriţa, dansatoarea şi producătoarea Jennifer Lopez (50 de ani) va juca rolul celebrei traficante columbiene Griselda Blanco, în pelicula pe care chiar ea o produce, „The Godmother/Naşa“, ce spune povestea celei supranumite „naşa“, „văduva neagră“, „naşa cocainei“ şi „regina drogurilor“.

Jennifer Lopez şi STXfilms lucrează împreună pentru „The Godmother“, un film cu scenariu bazat pe viaţa reală a celebrei traficante de droguri, originară din Columbia, Griselda Blanco, scrie The Hollywood Reporter.    Actriţa, care şi produce pelicula alături de Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina şi Julie Yorn, va juca rolul principal, cel al traficantei Griselda Blanco. Există zvonuri potrivit cărora Lopez ar putea să debuteze şi ca regizor cu „The Godmother“, dar încă nu a luat o decizie finală.

Actriţa, care şi produce pelicula alături de Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina şi Julie Yorn, va juca rolul principal, cel al traficantei Griselda Blanco. Există zvonuri potrivit cărora Lopez ar putea să debuteze şi ca regizor cu „The Godmother“, dar încă nu a luat o decizie finală.

Jennifer Lopez şi STXfilms lucrează împreună pentru „The Godmother“, un film cu scenariu bazat pe viaţa reală a celebrei traficante de droguri, originară din Columbia, Griselda Blanco, scrie The Hollywood Reporter.

Actriţa, care şi produce pelicula alături de Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina şi Julie Yorn, va juca rolul principal, cel al traficantei Griselda Blanco. Există zvonuri potrivit cărora Lopez ar putea să debuteze şi ca regizor cu „The Godmother“, dar încă nu a luat o decizie finală.

„The Godmother“ spune povestea celebrei traficante de droguri care s-a născut într-un cartier sărac din Columbia şi a ajuns una dintre figurile marcante ale comerţului de droguri în Miami. Rolul Griseldei Blanco a mai fost jucat în „Cocaine Godmother“, de Catherine Zeta Jones, în 2017. Scenariul viitoarei pelicule a fost scris de Regina Corrado şi Terence Winter.    Vestea vine după ce în urmă cu o săptămână a primit această propunere pe Twitter. „Am fost fascinată dintotdeauna de povestea Griseldei Blanco şi am profitat de ocazia de a o interpreta pe ecran. Are tot ce caut în materie de poveste şi personaje dinamice – e celebră, ambiţioasă, înşelătoare, înfiorătoare“, a declarat Jennifer Lopez.

„Am fost fascinată dintotdeauna de povestea Griseldei Blanco şi am profitat de ocazia de a o interpreta pe ecran. Are tot ce caut în materie de poveste şi personaje dinamice – e celebră, ambiţioasă, înşelătoare, înfiorătoare“, a declarat Jennifer Lopez.

Lopez a mai colaborat în trecut cu compania STXfilms pentru comedia romantică „Second Act“, care a adunat 72 de milioane de dolari, iar cel mai recent film pentru care a filmat Lopez, alături de Cardi B, Keke Palmer şi Constance Wu, „Hustlers“, are premiera pe 13 septembrie, după ce va fi proiectată la Festivalul de Film din Toronto.

Lasă un comentariu