Săptămâna trecută vedeta de talie internațională JLO a împlinit 50 de ani, iar recent pe 27 iulie logodnicul vedetei a împlimit 44 de ani.

Deoarece a primit de ziua sa de naștere felicitări pe măsură, JLO i-a pregătit o surpriză excepțională. În timpul unui concert pe care l-a susținut sâmbătă seara pe American Airlines Arena din Miami, Jennifer Lopez a decis să oprească pentru câteva minute recitalul și să îl invite pe logodnicul ei pe scenă pentru a-i face o surpriză.

Celebrating you today and everyday my love… you are one of a kind, my hurricane and my calm in the middle of the storm…thank you for being such a beautiful light in my life… wishing you the most beautiful birthday ever!!! HAPPY BIRTHDAY 13!!!

Опубликовано Jennifer Lopez Суббота, 27 июля 2019 г.

Pe scenă, în fața miilor de fani prezenți la concert, Jennifer Lopez a adus un imens tort decorat cu un tricou al echipei Yankees și inscripționat cu numărul 13, pe care Alex Rodriguez l-a purtat de-a lungul carierei sale.

Momentul a fost filmat și chiar Lopez a fost cea care l-a făcut public pe contul său de Instagram. „Te sărbătoresc azi și în fiecare zi, dragostea mea… ești o persoană unică, uraganul meu și calmul meu în mijlocul furtunii… îți mulțumesc pentru că ești o atât de frumoasă lumină în viața mea.. îți doresc cea mai frumoasă aniversare din viața ta… La Mulți Ani 13!!!”, a scris Lopez în descrirea clipului pe care îl poți urmări mai jos.

Mai jos puteți vedea și mesajul emoționant pentru JLO din partea lui Alex Rodriguez la aniversarea ei pe 24 iulie.

Happy Birthday Jennifer!!

#HappyBirthdayJLO It’s your party, Jennifer!Thank you for inviting all of us to share this special day with you. ? ? ?❤️

Опубликовано Alex Rodriguez Вторник, 23 июля 2019 г.

Lasă un comentariu