Cel mai revoluționar ecosistem IT din Republica Moldova, Digital Park IT, implementat de echipa StarNet, a fost lansat la data de 4 decembrie, la Chișinău. Acesta are scopul de a concepe o nouă etapă revoluționară în domeniul infomațional din Republica Moldova.

Mai mult decât atât, Digital park urmărește îmbunătățirea sferei informaționale în vederea sporirii productivității muncii, dar și dezvoltarea unui ecosistem bussines menit să răspundă necesităților inovaționale ale acestei sfere.

,,Astăzi am fost martorii unui eveniment de excepție și ai unei conferințe dedicate infrastructurii informaționale IT, la care au participat oaspeți de peste hotare, care și-au împărtășit din experiență și ne-au vorbit despre structurile organizaționale și despre tot ce înseamnă cel mai modern prezent și viitor IT din lume”, a specificat Aurelia Salicov, CEO Digital Park.

 

Digital Park este un proiect care vine în ajutor companiilor din domeniul IT, astfel reprezentanții acestei sfere vor avea un nou loc de întâlnire, dar și un nou loc de muncă cu  echipament și decor mult mai modern. 

Lasă un comentariu