Cea mai iubită trupă metal în România, Metallica se va întoarce în țara noastră în 2019. Noul concert Metallica va avea loc pe Arena Națională din București pe 14 august 2019. 

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știi dacă mergi la concertul Metallica, pe 14 august la București:

  1. Puteți să descoperiți oferta de băuturi și produse alimentare din zona de food court. Toate produsele pot fi achiziționate cu cash sau card bancar.
  2. Program: Trupele Ghost si Bokasa vor concerta intre 17.45 si 19.45. Metallica va urca pe scenă în jurul orei 20.15
  3. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou.
  4. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid.
  5.   Accesul se va face începând cu ora 16:30 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete, prin cele trei intrări amenajate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu și strada Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete.
  6. Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori asteptați, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun. Persoanele care aleg să vină cu mașina proprie vor avea la dispoziție o parcare supraetajată, cu acces din Bd. Basarabia. Parcarea dispune de un număr limitat de locuri, aproximativ 1000.

    Evenimentul face parte din turneul „Worldwired Tour 2019”, ce cuprinde 25 de concerte europene în țări, precum: Portugalia, Spania, Italia, Elveția, Franța, Irlanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia, Rusia, România etc.

Lasă un comentariu