O admirăm pentru vocea, personalitatea sa deosebită, pentru carismă și familia pe care a reușit să o formeze. Însă interpreta ne-a demonstrat că este nu doar o femeie puternică, care ține piept vieții mondene, dar și o fire sensibilă. Tatiana Heghea, așa cum nu ați mai cunoscut-o.

Ești interpretă, prezentatoare, wedding planer și influencer. Cum le reușești pe toate?

Toate aceste activități au devenit o parte din viața mea. O rutină zilnică deja implantată în mine. Am impresia că m-am născut cu aceste meserii. Plus la asta, toate au în comun un lucru extrem de important, iubirea față de oameni. Mereu am fost sinceră și naturală, de aceea îmi împărtășesc sub diverse forme gândurile mele, ideile și talentul. Astfel, ca oamenii să mă perceapă din toate punctele de vedere și să mă cunoască așa cum sunt eu.              

Ești mereu în acțiune și lucrezi atât de mult, când mai ai timp și pentru tine?  Șimți uneori necesitatea de a fi singură?     

Ador să fiu prinsă în aceste activități, iar atunci când sistez una dintre ele, mă simt incompletă și apar prea multe ocazii ca să stau de vorbă cu mine. Prefer sa muncesc mult, deoarece anume munca, activitățile și diferite proiecte în care mă implic, îmi aduc armonie și împlinire în suflet.    

Când ai plâns ultima dată și de ce?   

Am mai spus-o și nu vreau să ascund! Din momentul în care am devenit Mamă, plâng mult mai des. Dar, de fiecare dată, sunt lacrimi de fericire. Este bine știut faptul că odată cu nașterea, crește emotivitatea unei femei și asta e ceva normal. Lacrimile sunt de la Dumnezeu! Doar oamenii cu adevărat curați, pot și își permit să plângă. Consider că, lacrimile sunt dovada inteligenței noastre emoționale, atunci când ne face să plângem o maximă, un film, o carte.

Recent a fost ziua ta de naștere. Cum te marchează fiecare an?  

Probabil fiecare om are emoții atunci când se apropie ziua lui de naștere. Este absolut minunat să închidem un an și să salutăm altul în viața noastră. Pentru mine e o zi de fericire, o zi când trag linia și mă bucur de realizările pe care le-am acumulat în tot acest timp.  De asemenea, este o zi în plus în care conștientizez toate darurile pe care mi le-a oferit destinul.    

Te crezi o femeie puternică? Care sunt punctele tale forte?

Probabil, sunt ca orice femeie . Circumstanțele vieții și a secolului în care trăim ne obligă, de cele mai multe ori, să fim puternice. Din fericire, cum spuneam mai sus, mie îmi place să muncesc, să fiu ambițioasă și să îmi înving careva frici. Drept rezultat muncesc mult, asta mă caracterizează ca o femeie puternică. Uneori, am zile și stări de sensibilitate maximă în care vreau să fiu protejată și răsfățată, pentru că sunt femeie.

Ce femeie te inspiră pe tine?       

E cert că mie îmi plac și admir femeile puternice, femeile harnice, îngrijite și mereu zâmbitoare, care inspiră. Asta fiind una din menirea supremă a femeii. Primul exemplu de așa femeie în viața mea a fost și este Mama.    

Care este cea mai frumoasă amintire alături de mama ta?     

Parcă o văd și acum pe Mama cu grijile pe spate și mereu implicată în lucru și responsabilități. Eu aveam pe atunci vreo 10 ani și cățelușa noastră atât de dragă familiei, decedase. Plângeam tare, ba chiar sufeream. Mama, în acea zi, a lăsat totul baltă și m-a scos în oraș. Am apreciat mult acel gest.
Mama – un sacrificiu pentru binele copiilor săi.

Text: Liliana Crăciun

Lasă un comentariu