De nouă ani consecutivi, Orange Moldova organizează un eveniment inedit cu ocazia deschiderii Orășelului de Crăciun Orange, care a devenit o tradiție și un loc unde atmosfera de sărbătoare nu doar se simte, dar și se trăiește.

Tradițional, Orășelul de Crăciun Orange se desfășoară de pe întâi decembrie până pe 19 ianuarie, având un program de concert în fiecare seară. Acesta are mai multe zone de distracții pentru copii, dar și pentru maturi, aceștia se pot relaxa într-o atmosferă plăcută, cu muzică bună și bucate moldovenești.

,, Sunt Crăciuniță  la minunatul și inovatorul Orășel de Crăciun, și sunt fericită că oamenii din Republica Moldova au șansa să întâmpine sărbătorile de iarnă în acest fel. Vreau să urez tuturor oamenilor ca să fie fericiți și cu sufletul împăcat dăruind cât mai multă dragoste și căldură în toată lumea”, a spus prezentatoarea evenimentului, Diana Markitan.

În cadrul evenimentului, oamenii au avut ocazia să facă fotografii cu animatorii deghizați în diferite personaje cunoscute din lumea desenelor animate și să danseze cu copiii, pe ritmurile melodiilor vesele ale trupei muzicale ,,Lollipops”.

,,Știu din propria experiență cât de dificil este să organizezi în țara noastră ceva asemenător. Lucrăm împreună cu BISCONCERT, de mai mulți ani, de aceea pot spune cu siguranță că ei au depus foarte multă energie, iubire, atenție și grijă. În general, e foarte bine că există asemenea locuri, unde poți veni să te odihnești cu familia și să vă găsiți împreună ocupații interesante într-o atmosferă minunată de Crăciun și Anul Nou”, a relatat Sergey Stepanov, membrul trupei Suntroke Project.

Copiii s-au bucurat de sărbătoare dându-se pe tobogane, caruseluri, dar și admirând frumosul brad de Crăciun. Iar maturii s-au putut încălzi cu băuturi fierbinți și să savureze din bucate apetisante, pregătite de bucătarii autohtoni.

,,E o sărbătoare pentru toți, fiindcă poți veni aici cu familia și cu prietenii să te întâlnești la un păhar de izvar și o plăcintă caldă. Să vezi atmosfera sărbătorilor de iarnă și să te bucuri de ea”, a menționat Ian Dediu, vizitator.

De asemenea, feeria sărbătorilor de iarnă s-a făcut resimțită și datorită ghirlandelor colorate, luminițelor și graficelor uimitoare din cadrul Orășelului de Crăciun.

,,Ca în orice an Orășelul Orange încearcă să ridice dispoziția de sărbătoare tuturor vizitatorilor, prin diverse animații,  distracții pentru copii și concerte. Îmi place că organizatorii s-au încadrat în timp și au făcut unele schimbări legate de amenajare și decoruri.”, a spus Parascovia Cazacu, studentă la USM.

De astfel, Orășelul de Crăciun Orange oferă chișinăuenilor o atmoferă de basm și un program de concerte și muzică bună în perioada sărbătorilor de iarnă.  De asemenea, el oferă posibilitatea fiecărui vizitator să găsească ceva interesant și distractiv conform gusturilor și intereselor sale.

Orășelul de Poveste Orange va fi deschis zilnic, între orele 12:00 și 22:00, până pe 19 ianuarie 2020.

Lasă un comentariu