În cea de-a VI-a ediție, Gala Brilliance Review 2020, a devenit un eveniment nu doar așteptat, dar și despre care se vorbește foarte mult. Astfel încât, această gală este un prilej bun pentru a te remarca atât printr-un premiu care îți confirmă rezultatele deosebite în domeniul în care activezi, cât și gustul estetic vizibil în alegerea unei ținute spectaculoase, inedite, care să atragă atenția tuturor celor prezenți.

Dress code-ul evenimentului a fost: black tie, ținute de seară, iar mai jos aveți o selecție de outfit-uri, pe care stilista Alina Carauș le-a comentat în dependență de trendurile din anul 2020 și alte aspecte importante în alegerea unei ținute.

Alina Carauș, stilistă

Dress code-ul pentru Gala Brilliance 2020 a fost black tie, este unul dintre cele mai stricte coduri, dar și cel mai frecvent folosit pentru evenimente speciale, care se caracterizează printr-o eleganță maximă. În pofida acestui fapt, o parte din invitați n-au ținut cont de regulile acestui dress code, deși este foarte important pentru un eveniment de nivel.
Acest dress code nu presupune experimente fashion și ținute provocatoare. Cea mai bună alegerea este rochia lungă, elegantă, care accentuează talia, din stofă delicată și ușoară. Pantofii de regulă trebuie aleși cu toc subțire și înalt, recomandat să nu fie sandale, dar pantofi simpli, fără decorațiuni. Ce ține de accesorii atunci neaparat o geantă clutch din matase sau altă stofă prețioasă, simplă sau cu elemente din pietre, dacă ținuta era simplă atunci se putea opta pentru bijuterii spectaculoase. Cele mai frecvente greșeli am observat în accesorizare, și anume : doamne purtând ceas, pantofi cu toc mic și gros, genți alese greșit. Am observat rochii extravagante și scurte, care nu corespund cu dress code-ul.
Nu neg faptul că cel mai important este să ne simțim bine, indiferent de careva reguli, însă eu consider că trebuie de ținut cont de unele reguli dacă alegem să facem parte din astfel de evenimente. Cu toate acestea, o mare parte din invitați au fost îmbrăcați superb, au strălucit la propriu și figurat, le-am admirat ținutele elegante și feminitatea transmisă. Femeile noastre sunt pline de farmec, știu să iasă în evidență tactic, la acest eveniment au avut o prestație de nivel.

Lasă un comentariu