Deși în numeroase rânduri Regina Elisabeta a II-a a purtat blană naturală la evenimentele oficiale, începând cu acest an, monarhul a decis să opteze pentru blană sintetică, lucru care, cu siguranță, i-a bucurat pe iubitorii de animale. 

Dezvăluirea a fost făcută de designerul și consilierul personal al Reginei, Angela Kelly, în cartea să despre relația apropiată cu suverană, „The Other Side of The Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe”.

Queen Elizabeth ll leaving the Palace of Westminster after the State Opening of Parliament. The Queen is wearing a diamond crown known as the State Diadem made for the coronation of George lV. Her long embroidered cream satin evening gown is complimented by a fur-trimmed cream robe. (Photo by © Pool Photograph/Corbis/Corbis via Getty Images)

„Dacă Majestatea Să urmează să participe la un eveniment pe vreme deosebit de rece, începând din 2019 va fi utilizată blană sintetică pentru a îi ține de cald”, a scris Kelly.

Nu se știe dacă modificarea în garderoba reginei va include robă de stat a monarhului, care este realizată din blană de hermină și catifea.

Lasă un comentariu