Simona Halep a vorbit în conferința de presă de după finala de la Wimbledon despre ce anume a ajutat-o să câștige meciul împotriva Serenei Williams.

Românca le-a mărturisit jurnaliștilor că a avut emoții pentru meciul de astăzi, dar că a reușit să treacă peste ele. Halep a mai spus că și-a dorit enorm să fie membru All England Club și că acum este foarte bucuros că acest vis a devenit realitate.

Despre Serena Williams, Simona a spus că a știut că trebuie să trateze meciul cu foarte mare seriozitate. „Știam că trebuie să fiu agresivă pentru că nu doream să-i dau posibilitatea să revină în meci. A fost unul dintre cele mai bune meciuri din viața mea, mai ales că m-am aflat pe iarbă”, a afirmat Halep. Sportiva din România a mai dezvăluit că ziua în care a câștigat turneul de la Wimbledon este cea mai frumoasă zi din viața ei.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Foto: EPA

Lasă un comentariu