Disney se pregătește pentru un nou film ”Singur acasă”. În locul lui Macaulay Culkin, puştiul care a făcut celebră pelicula, dar acum 38 de ani, şefii companiei se gândesc să aducă un copil reprezentativ pentru noua generație, scrie click.ro

Preşedintele executiv al companiei Disney, Bob Iger, a confirmat că filmul ”Singur acasă”, din 1990, va avea o nouă versiune. Cea mai de succes comedie de Crăciun din istorie va fi “reimaginată” pentru noua generaţie. În filmul original, Macaulay Culkin, care era la acea vreme un puşti de opt ani, rămâne singur acasă de sărbători din greşeală. Actorul, care a avut probleme cu drogurile, după ce a crescut, şi nu a mai obţinut niciodată roluri de mare succes, a venit cu ideea ca filmul să fie relansat într-o nouă versiune.Însă nu se pune problema să joace în noua peliculă, deşi unii fani şi-au manifestat dorinţa ca el să joace de astă dată rolul tatălui.

Filmul ”Singur acasă” original încă adună în faţa televizoarelor toată suflarea în perioada sărbătorilor de iarnă, la peste un sfert de secol de la lansare! Cea mai de succes comedie de Crăciun din istorie va împlini 28 de ani la 16 noiembrie. Filmul care a avut un buget de 18 milioane de dolari a adus încasări record de peste 476,7 milioane de dolari. La lansare, nimeni nu se aştepta că va avea aşa un imens succes. Ideea filmului a aparţinut scenaristului John Hughes, care l-a descoperit pe Culkin şi a scris povestea special pentru el. Filmul a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a rezistat în topuri 12 săptămâni la rând şi a avut cele mai mari încasări din lume în 1990. De aceea au fost realizate alte 4 filme cu aceeaşi temă: “Singur acasă 2: Lost in New York” (1992), Singur acasă 3” (1997), “Singur acasă 4” (2002). Disney se pregătește pentru un nou film ”Singur acasă” pentru noua generaţie.

Lasă un comentariu