Indiscutabil, florile reușesc să creeze o atmosferă deosebită în ziua nunții. Buchetul miresei, domnișoarelor de onoare, nașilor, decorul mesei, florilor le revine un rol destul de important în această zi memorabilă.

Evenimente.md a selectat pentru tine cele mai noi tendințe în aranjamentul floral 2019 pentru ca tu să faci o alegere corectă.

Iarba Pompas

La sigur ai văzut pe Instagram buchete decorate cu acest element ce-ți fură atenția din start. Buchetele cu iarba Pompas sunt vaporoase și redau un șic aparte întregii atmosfere.
Iarba Pompas
Florile Coral

Nu e de mirare, mai ales că culoarea coral a fost desemnată în acest an culoare anului de către Pantone. Buchetele realizate în aceeași nuanță de coral, fie în mai multe, oricum rămân a fi în top-ul preferințelor și tendințelor în 2019.

Frunze

Un element ce redă prospețime, dar și naturalețe. Nu uita să adaugi frunze, mai ales că în 2019 ele sunt foarte actuale și folosite ca un must-have.

Florile uscate

Arată neordinar, se păstrează mult timp și redau buchetului un farmec aparte. Combinate cu flori proaspete, fie în totalmente cu flori uscate, asemenea buchete la sigur o să rămână memorabile.

Buchetele colorate

Diversitate, asta e în vogă. Buchete în aceeași gamă coloristică, dar și de diferite nuanțe, sau chiar de diferite culori, în 2019 arată actual și în vogă.

Nouri din flori

O idee îndrăzneață, dar originală! Dacă doriți să vă uimiți musafirii, această idee trebuie neapărat implementată!

Lasă un comentariu