Piscinele sunt un element absolut necesar pentru turiștii care aleg un hotel pentru a petrece vacanță. Dacă unele agenții hoteliere pun accentul pe comodități și simplitate, alții mizează pe extravaganțe. Așa este și în cazul acestor piscine care sunt de-a dreptul excepționale.

Sky Pool, Londra

Este considerată piscina din cer. Este suspendată la 35 de metri deasupra solului şi are un fund de sticlă, clienţii curajoţi având posibilitatea să vadă la ce înălţime se află, scrie architecturaldigest.com

Marina Bay Sands, Singapore 

Cunoscută ca „piscina infinită“, aceasta oferă cea mai bună imagine de ansamblu din lume. Turiştii pot sta pe marginea piscinei aflate deasupra hotelului.

Hanging Gardens, Bali 

Piscina se află în mijlocul pădurii. Deşi piscina în sine este foarte interesantă, cei mai mulţi turişti aleg să se bucure de priveliştea minunată oferită de acest loc.

Continental Festival City Hotel, Dubai 

Clienţii acestui hotel se pot bucura de piscina cu fund de sticlă suspendată pe acoperiş.

Hotel Indigo Pool, Hong Kong 

O altă pscină ce oferă o privelişte fascinantă este cea a hotelului Indigo din Hong Kong.

Hotel Villa Honegg, Elveţia 

Am avut piscine cu vedere spre oraş sau deasupra pădurii, dar de ce nu am avut o piscină cu o vedere minunată la munte? Privi munţii uitând pentru o clipă că în curând veţi fi nevoiţi să vă întoarceţi la birou pentru 8 ore pe zi.

 

 

Lasă un comentariu