Spectacolele de lumini și muzica sunt atracția principală legată de Revelion. Cele mai mari orașe pregătesc adevărate programe care includ focuri de artificii. Iată câteva sugestii!

Paris

Ce poate fi mai frumos și romantic decât să admir focurile de artificii uimitoare în preajma Turnului Eiffel?! Parisul este o adevărată splendoare când este vorba de Revelion. Străzile sunt pline de oameni și lumini, iar o croazieră pe Sena poate fi poveste.

Londra

Marea sărbătoare a trecerii dintre ani include un spectacol de lumină elaborat, însoţit de sunetele Big Benului. Peste 250.000 de vizitatori vor aglomera malurilor râului Tamisa. Sunt organizate petreceri care continuă pe tot parcursul nopţii, precum şi numeroase festivităţicare ce includ parade, dansatoare costumate şi o procesiune a cailor reginei. Cele mai bune locuri pentru a vedea festivităţile sunt de-a lungul podurilor Victoria Embankment, Waterloo sau Westminster – pe apă, bucuraţi-vă de o croazieră pe Thames, scrie adevarul.ro.

Sydney

Orașul Sydney este printre primele care întâlnește Anul Nou și există foarte multe posibilități de a petrece seara de Revelion aici. Restaurantele de pe malul mării din Podul Harbour Sydney oferă priveliști ce îți taie respirația.

New York 

De mai bine de un secol, o minge masivă strălucitoare este coborâtă în Times Square în ajunul Anului Nou. La 11:59 P.M. pe data de 31 decembrie, sfera geodezică plină de confetti este lansată în cerul oraşului la una dintre cele mai mari petreceri de pe planetă. Mai mult de un milion de persoane ajung în mod obişnuit la evenimentul de renume mondial.

Melbourne 

New Orleans

Bangkok

Valparaiso

Barcelona 

 

Sursa foto: tripstodiscover.com

Lasă un comentariu