Petrecerea va avea loc pe 27 august și propune un sejur de neuitat pentru basarabeni

 

   Marți, 27 august, basarabenii vor petrece în Iași, la Pleiada Boutique Hotel, singurul hotel de 5 stele din regiunea Moldovei.

     În prețul pachetului numit generic “TRADIȚII.MD, clienții vor avea parte de un meniu tradițional basarabean, cazare de lux, acces spa, mic dejun inclus, open bar și muzica live. Oferta este prevăzută pentru două persoane și conține meniu cu mâncare caldă: friptură de pui cu tăieței de casă și murături, sarmale cu smântână, dar și mâncare rece: diverse platouri, răcituri din cocoș, vinegretă, iar ca desert – vestitul Cușma lui Guguță și Kisseli. Muzica și voia bună vor fi întreținute de formația Divers Band

“Basarabenii au mare succes în România, la fel cum au și gusturile de acolo. La Iași sunt mulți concetățeni ce fac carieră și sunt foarte buni în domenii de top. În echipa Pleiada Boutique Hotel suntem trei basarabeni și am pus la cale acest eveniment pentru a marca Ziua Independenței Republicii Moldova, dar și pentru a pune accent pe gusturile de acolo. Gusturile de acasă vor fi reinterpretate cu măiestrie de bucătarul nostru, Iurie Pârcălab, iar întreaga echipă se va ocupa de detaliile ospitalității de cinci stele”, subliniază Olesea Munteanu, Manager Executiv Pleiada Boutique Hotel.

     Mai multe detalii despre eveniment și prețuri se găsesc pe site și la numărul de telefon 0040748016126. Meniul poate fi consultat pe site-ul Pleiada Boutique Hotel, aici.

 

Pleiada Boutique Hotel este situat la doar șapte minute de mers cu mașina până în centrul Iașului și reprezintă un concept hotelier intim, aparte cu un design exclusivist.

#Pleiada iubește Basarabia și invitația la petrecere este ca o promisiune a faptului că Iașul va fi mereu deschis pentru frații de peste Prut. Ziua de 27 august este cea în care Republica Moldova sărbătorește Independența. 

🔑 www.hotelpleiada.ro📱www.instagram.com/hotelpleiada📱www.facebook.com/HotelPleiada 

Lasă un comentariu