Primul weekend din luna august trebuie petrecut la maxim. Am selectat pentru tine mai multe evenimente care o să-ți facă aceste două zile libere mai colorate.

Sâmbătă, 3 august.

Teatru Gastronomic – Deserturi fără zahăr

 

”August fără zahăr” este următoarea campanie desfășurată în cadrul pieței EcoLocal Farmers Market Moldova, care are scopul să atragă atenția consumatorilor asupra unor subiecte importante pentru sănătate și mediu.

De data aceasta, ne propunem, în luna lui Gustar, să descoperim împreună alternative ale zahărului alb, rafinat și să înțelegem de ce este ma bine să îl evităm.

În sâmbăta din 3 august, ne va fi alături Dorina Turculeț- ciocolatier, mamă a doi băieți iubitori de dulce, și adeptă a modului sănătos de viață. Dorina ne va învăța cum se prepară biluțele proteice (sau bombe vitaminizate, cum le numește ea), și un smoothie de sezon, cu mure direct din piața noastră.

Eveniment gratuit, dulce și potrivit copiilor!

Underground Battle | Live Edition #3

 

Atenție, Atenție ‼

Pe data de 3 August la Dias Prod va avea loc a 3 live ediție, a celui mai mare eveniment #UNDERGROUND din 2019 🤯
8 Raperi care își vor arăta maestria în #BATTLE , 12 Beaturi și 3 ore de gălăgie vor decide soarta celor care vor lupta pentru premiul mare de 1000 Euro 🔥

Protagoniștii evenimentului sunt:
1. Marius Skizu vs. Radu Todiraș Bastilia
2. Kolya Nakaut vs. Иван Южный Лис Баршинов
3. SeVer Igor vs. Andrei Domenco
5. Дмитрий Лис vs. Miron Mihai

 

String Art – master class pentru copii, împletim ața în cuie!

Descoperim împreună arta firului de ață, creăm și ne bucurăm de rezultatele obținute, și tehnicile învățate.
Noi vom asigura toate materialele necesare și buna dispoziție, iar voi veniți încărcați cu energie.
Vârsta participanților poate fi cuprinsă între 6-15 ani.
Sunt doar 20 de locuri disponibile la eveniment, iar pentru a vă asigura participarea este nevoie să vă înregistrați printr-un mesaj direct pe pagină.

Evenimentul va avea loc în 2 sesiuni:
I sesiune – orele 11:00-13:00
|| sesiune – orele 13:00-15:00

Prețul evenimentului – 150 lei.

 

Carpe Diem White Party

Toate vinurile albe de la Carpe Diem Wines le vom servi la pahar, doar sâmbătă, pe tot parcursul serii.

Costul paharului este de 45 MDL.

Și pentru mai multă plăcere, vom servi platouri cu fructe sezoniere gratuit.
Grăbiți-vă să fiți primii care se vor bucura de o seară de sâmbătă faină, într-o atmosferă absolut specială, aici, la C51.

Când? Sâmbătă, 3 august, 18:00-23:00
Unde? Columna 51, între Tighina și Izmail

Rezervă un loc la nr 060501055

 

Galerie de Artă Modernă – Expoziție

Vino să vezi o adevărată comoară, ascunsă chiar în centrul Chișinăului. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar.

La Andrei Mudrea Gallery ai ocazia să te delectezi cu o expoziție excepțională și plină de inspirație și culori!

Descoperă enigma din spatele fiecarui tablou. Vino să vezi cum obiecte obișnuite capătă o nouă identitate și o nouă viață în mâinile artistului Andrei Mudrea.

Toți cei care au vizitat galeria până acum, au rămas profund impresionați!

Vino cu prietenii, familia, rudele și mai ales însoțit de copii, căci ei rămân cei mai impresionați de vizita la galerie.

Artistul Andrei Mudrea este Maestru Emerit în Arte Plastice și unul dintre cei mai originali și cunoscuți artiști plastici din Moldova. Lucrările sale au ajuns peste tot în lume și fac parte atât din colecții publice cât și private.

Expoziția se desfășoară în incinta Atelierului de Creație a artistului și se află în curtea interioară din strada Columna 106 (poartă galbenă).

La intersecția străzii Columna cu Zona Pietonală, dacă privești spre Parc, mergi 10 m spre dreapta. Dacă privești din Parc spre Pietonală, mergi 10 m spre stânga, iar acolo vei ajunge la o portiță galbenă. Intră în curte și mergi spre următoarea poartă galbenă (pe diagonală, ușor spre stânga).

Harta

Опубликовано Andrei Mudrea Gallery Суббота, 21 апреля 2018 г.

Expoziția începe chiar din curtea galeriei și continuă în interior. Poți face poze, selfie, check-in și lăsa review-uri pe TripAdvisor dacă dorești, doar nu ai voie să atingi lucrările.

Accesul este liber. Galeria primește vizitatori doar sâmbătă și duminică, între 12:00 și 18:00.

Dacă ești un cumpărător nerăbdător, sau ai un grup de turiști care nu prind weekendul, poți aranja o vizită programată la numărul de telefon: +373 79 655 243.

Live music by Tucano team

Oricine își dorește o vară de neuitat, plină de amintiri frumoase.
Dar vara nu ar avea același farmec fără timpul petrecut în compania prietenilor☺️. Te invităm împreună cu ei la o limonadă răcoritoare, timp relaxant și muzică live pe fundal. Avem bariști super talentați, care sunt gata să vă cucerească nu doar prin cafeaua delicioasă pe care o prepară.
Sunteți curioși să-i ascultați?

Business Camp – Trafic și Conversie |Summer edition

Pe 3 și 4 august te invităm la prima tabără de antreprenoriat din Moldova: Trafic și conversie.

Am decis să facem un eveniment exclusiv pentru antreprenori, directori de companii și marketeri, unde timp de 2 zile, departe de agitația orașului, în cadrul a 5 sesiuni vom explora mecanisme și strategii aplicabile pentru ca afacera ta să aducă profit și clienți reali.

Speakerii acestei ediții sunt nume cunoscute în Republica Molova:

Alexandru Bordea – Business Trainer&Consultant, Antreprenor, Fondator Bridge – Business Solutions și Cofondator Angry Business

Dumitru Talmazan – Antreprenor Digital, Speaker Internațional, Expert în Social Media Marketing și Cofondator ASAP – digital team

Alina Florea – Cofondator&CEO ASAP – digital team și Expert Customer Care Management

Alina Andriuta – Business Trainer&Consultant, Expert în Departamente de Vânzări, Expert în Integrare CRM și Cofondator Angry Business

Olga Tapordei – Business Trainer&Consultant, Expert în Marketing, Expert în Branding Personal și Cofondator Angry Business

Și pentru că ne dorim ca tu să pleci de la tabără cu o serie de informații valoroase și utile, vei primi un ghid cu exemple și tendințe de creare și lucru a strategiilor pe domeniile: marekting, vânzări și management.


Lasă un comentariu