La 45 de ani, Victoria Beckham are o formă fizică de invidiat. Vedeta, mamă a patru copii, le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe rețelele de socializare care este rutina ei de dimineață care o ajută să își mențină silueta.

Ea a postat o imagine în care apare o sticlă de oțet de mere Braggs Apple Cider Vinegar, precizând că „Primul lucru pe care îl fac în fiecare dimineață este să iau două lingurițe de oțet de mere”. Umătorul pas este reprezentat de o cană de „suc proaspăt de lămâie pus în apă clocotită”. Acest truc este foarte cunoscut în rândul celebrităților, fiind o metodă excelentă pentru a obține un plus de vitamina C.

Rutina Victoriei Beckham continuă cu micul dejun, iar designerul le-a arătat fanilor în ce constă acesta. Mai mult decât atât se pare că fiica ei, Harper, în vârstă de 8 ani, este cea care i-a pregătit micul dejun. Este vorba de un mic dejun lichid reprezentat de „lapte de migdale cu semințe de chia”.

Cât despre ultimul pas din rutina Victoriei Beckham, aceasta a dezvăluit că este vorba de… cafea. Ea a postat o imagine cu expressor-ul și o cană plină. „Și câteva căni înainte de antrenamentul de două ore”, a mai precizat ea.

Deși nu a vorbit despre ce fel de antrenament este vorba, este cunoscut faptul că Victoria este fan SoulCycle și participă la aceste cursuri oricât de des poate, de cele mai multe ori alături de soțul ei, David Beckham.

Sursa: elle.ro

Lasă un comentariu