Miercuri, 19 iunie, ora 18:00 v-a avea evenimentul de Decernare a Premiilor în cadrul Concursului „ZIP FASHION PHOTOGRAPHY”. În urma acestuia, se va afla cine este câștigătorul și cine a făcut furori în mediul online obținând votul publicului.

„ZIP Fashion Photography Contest 2019” este o competiție bazată pe o provocare pentru artiștii în fotografie care sunt specializați în fotografia fashion sau pentru cei care îşi propun să se specializeze în acest domeniu. Provocarea în sine a fost delimitată printr-o sarcină de a realiza conceptele artistice și câte o fotografie pentru 2 outfituri ( de la un tânăr designer), într-o perioadă scurtă de timp, de doar 2 zile.
Fotografii au determinat conceptul artistic la primirea piesei vestimentare. Designer-ii nu au participat în procesul creativ al fotografului.

Acest proiect a fost organizat de către Centrul de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse, parte componentă a Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS) cu suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei și finanțat de UK aid cu suportul Guvernului Marii Britanii.

Lasă un comentariu